Haber Detayı
16 Şubat 2021 - Salı 21:16 Bu haber 3974 kez okundu
 
Yeniden Refah Partisinden Göle İlçesine çıkarma!
Siyaset Haberi


  Geçtiğimiz hafta Göle İlçesine Kadın Kolları ataması yapan Yeniden Refah Partisi Göle İlçe Başkanlığı, ilçede saha çalışması yaparak Kadın Kolları toplantısını gerçekleştirip girişimci kadın esnafını ziyaret ettiler.

GÖLE KADIN KOLLARI HEDEF BÜYÜTTÜ

 Yeniden Refah Partisi Göle Kadın Kolları Başkanı Meryem Ateş’in başkanlığında, Bölge Kadın Kolları Koordinatörü Başkanı Emine Barutçu’nun katılımıyla Göle’de kadın esnaf ziyaret edildi. Esnafın sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Göle Kadın Kolları yönetimi, esnafa şal ve eşarp hediye ederek parti politikalarını anlattılar.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Yeniden Refah Partisi Göle Kadın Kolları yönetimi yaşanan ilgiden memnun ayrıldıkları görüldü. Yeniden Refah Partisi Göle Kadın Kolları parti binasında yaptıkları toplantıda yeni hedefler belirleyerek, vatandaşlarla daha sık bir araya geleceklerini, yeni yol haritası hazırladıklarını ve seçim zamanı değil geçim zamanında vatandaşların yanında olacaklarını açıkladılar.

TEŞKİLAT BAŞKANI VOLKAN BOZKURT İLÇEDE ÖNCÜLÜK GÖREVİ YÜRÜTÜYOR  

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Barutçu, Bölge Kadın Kolları Koordinatörü Emine Barutçu, İl başkanı Caner Çoban, Teşkilat Başkanı Volkan bozkurt, Yeniden Refah Partisi Göle ilçe Başkanı,  Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı İlhan Gültekin’i makamında ziyaret etiler. Yeniden Refah Partisi heyeti daha sonra Ardahan’da parti binasında bir araya gelerek Şubat Ayı İl Divan toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantı ardından Kongre Caddesinde bulunan il binası önünde fotoğraf çekimi esnasında yönetimin çok heyecanlı olduğu ve ‘Mücahit Erbakan’ sloganları ile Ardahan Caddelerini inlettiği görüldü.

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl ve İlçe teşkilatlarının başarılı çalışmalarının Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından yakın takibe alındığı öğrenilirken,  Genel başkan Erbakan’ın İl başkanı Caner Çoban’ı arayarak teşekkür ettiği bilgisi alındı. Geçtiğimiz hafta Ardahan’a gelen Yeniden Refah Partisi STK’lardan sorumlu Bölge Başkanı Abdullah Şek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel başkan yardımcısı Yusuf Gülmüş, Iğdır İl başkanı Ali Seyyar, İl başkanı Caner Çoban, Teşkilat Başkanı Volkan Bozkurt ve partililerle birlikte Ardahan’da esnaf gezsizi düzenlenerek, vatandaşların partiye katılımı sağlanarak üye çalışması başlatılıp rozet takıldı.

Yeniden Refah Partisi Teşkilatları, Türkiye’de olduğu gibi Ardahan’da da halk tarafından büyük bir teveccüh ile karşılanmış kısa sürede teşkilatlanmış ve yarın seçim varmış gibi çalışmalarına hız vermektedir. Refah Partisi eskisi gibi Milli Görüş Kadroları ile Geleneksel Erbakan Teşkilatçılık modeli ile her zaman diri ve dinamik bir şekilde sahalarda halkın içinde seçmenin yanında olduğu izlenimi veriliyor.

150 MİLYAR MİLLİ KAYNAK PAKETİ

Yeniden Refah Partisi’nin ‘Milli Kaynak Paketi’ hakkında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Barutçu: “150 milyar dolarlık milli kaynak paketi çalışmamızı milletimize sunduk! Borçsuz, ilave vergi koymadan, zam yapmadan tamamen milli kaynaklarla yılda 150 milyar dolar gelir elde etmemiz mümkün. Ülkemizin ekonomik olarak içinde bulunduğu sıkıntılar değerli vatandaşlarımızın malumlarıdır. Birçok vatandaşımız açlık veya yoksulluk sınırının altında yaşamakta, bu sebeple vatandaşın bankalara borcu her geçen gün katlanarak artmakta, mevcut iktidar ise bu duruma çözüm üretememektedir.

Borç, faiz ve ithalata dayalı ekonominin refah seviyesini artırmayacağı ve ülkede sürdürülebilir bir kalkınmayı oluşturamayacağını en sade vatandaşımız dahi görmekte ve bu sıkıntıları bizzat yaşamaktadır. Tarım, hayvancılık sektörleri de dahil olmak üzere hemen hemen bütün sektörler ithalata dayalı olarak sürdürülmektedir. Kamu, hane halkı ve özel sektörün toplam iç ve dış borcu bir trilyon dolara yaklaşmıştır. Mevcut iktidar satabildiği bütün fabrikalar ve limanlar dâhil 171 Devlet kuruluşunu sadece 68 milyar dolar gibi küçük bir bedelle satmıştır. Bu meblağ Hükümet’in sadece iki senelik faiz ödemesine ancak yetmektedir. Hükümet elimizde kalan son değerleri de “VARLIK FONU” adı altında toplamış, dışarıdan borç alırken Ziraat ve Halk Bankalarımızı, THY gibi, BOTAŞ gibi çok önemli kurumlarımızı teminat gösterir duruma düşmüştür. Bu fon aslında “Varlık Fonu” değil, “Yokluk Fonu”dur. Hükümet kamunun borçları nedeniyle her sene 150 ila 200 milyar TL borç faizi ödemektedir.

    Özet olarak, ülkemiz ekonomik bakımdan ciddi şekilde sıkıntıdadır. Yeniden Refah Partisi olarak Ülkemiz ve Milletimiz aleyhine gelişen bütün bu olumsuz tabloyu görüyor ve bu problemlerle ilgili olarak çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Ülkemizin ve Milletimizin selameti açısından hayati önem arz eden hususlardan bir tanesi de ekonomik bekamızın teminat altına alınmasıdır. Bunun için de, öncelikle dışa bağımlı olmayan, dış ticaret fazlası veren, ekonomik ve finansal açıdan kendi kendine yeten bir ülke olma yolunda güçlü adımlar atmamız zaruridir. Mali kaynak ihtiyacımızı borçlanarak veya zam ve ilave vergiler yoluyla vatandaşın sırtından karşılamak yerine, borçsuz, zamsız, vergisiz olarak üretilecek kaynaklarla, katma değerli ihracat yoluyla elde edeceğimiz kendi milli gelirimizle karşılamamız, ithalata dayalı ekonomi yerine katma değerli üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomiye geçiş yapmamız gerekmektedir.

   Bu noktadan hareketle, Yeniden Refah Partisi AR-GE Başkanlığı tamamen bilimsel ve teknik verilere dayalı şekilde “Milli Kaynak Paketlerimiz-1” kitabımızı hazırlamıştır. Devletimize mali kaynak oluşturmaya, istihdam, üretim ve ihracatı artırarak milli gelirimizi yükseltmeye yönelik bu projelerimiz ekonomik açıdan tam manasıyla bağımsız, ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmek için gerekli mali kaynakların borçlanma yoluna gitmeden ve milletimize mali külfet yüklemeden sağlanabilmesi bakımından elzemdir. Ülkemizin ekonomik olarak düze çıkması ve “Yeniden Büyük Türkiye” hedefine ulaşılması yolunda çok ciddi katkı sağlayacağına inandığımız bu kitabımız, bu hedeflere yönelik Projelerimizden bazıları hakkında fikir vermesi için hazırlanmıştır” dedi.

 BAŞKAN ÇOBAN’DAN YEREL ESNAF VURGUSU

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl başkanı Caner Çoban, “Türkiye kötü durumdadır. Parti heyetimizle yaptığımız esnaf gezisinde kime dokunsanız binbir ah işittiğimiz bir ziyaret oldu. Bir günde esnafımızın bizi güler yüzle ve nezaketle karşılaması bizi çok memnun etmiştir. Şu zor dönemlerde herkesten ricamız yerel esnafa destek vermeleri ve yerel esnaftan alış veriş yapmalarıdır ticaretin büyük esnafın eline geçmesi ulusal esnafın iğneden buzdolabına kadar her şeyi satması esnafı karin tokluğuna çalışmaya muhtaç hale getirmiştir. Ayrıca Cumartesi-Pazar kapalı kalan esnafın ürünlerini büyük marketlerde satılması esnafı canından bezdirmiştir. Artık esnafın dayanacak gücü kalmadı. Biz Yeniden Refah Partisi olarak seçim zamanı değil geçim zamanında halkımızın yanında olup sorunlarını dile geçireceğiz” dedi

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Yeniden, Refah, Partisinden, Göle, İlçesine, çıkarma!,
Haber Videosu
Diğer Fotoğraflar








Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
SİZCE ARDAHAN'DA KİM BELEDİYE BAŞKANI OLMALI?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı