Haber Detayı
20 Ağustos 2021 - Cuma 14:01 Bu haber 17987 kez okundu
 
Ardahan halkına müjde; AK Parti Orhan Atalay’ı kapının önüne koyacak!
Siyaset Haberi


 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VALİ KADAR CESARETLİ OLUP GERÇEĞİ SÖYLEYEMEDİ

 Dün, Ardahan'da yeni otogar'ın temel atma töreni vardı bu törende Milletvekili,Vali, Belediye Başkanı ve davetliler vardı,temel atma törenine katılan Milletvekili Atalay konuşmasında amaçlarının seçimden sonra parti ayırımı yapmadan memlekete hizmet yapılması sözünün arkasına sığınarak konuşmasını tamamladı.

Ve geçen 10 yılda Ardahan'a büyük eserler kazandıran ve bu otogar projesinin'de yine Partisinin Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un projesi olduğunu söylemekten imtina etti.

Ama bu konuyu ilin valisinin gündeme getirmesi ve ''Bu Proje geçen dönemin (yani AK partili) belediye başkanının hazırladığı projedir'' demesi bana göre büyük bir cesaretti ve bu açıklama orada bulunan herkeste büyük bir soğuk duş etkisi yapmasına neden oldu. Dün bu törende gördüğümüz manzara kimseyi şaşırtmadı,kendi partililerine her türlü kötülüğü yapıp etrafında doğru dürüst adam bırakmayan Milletvekili Atalay'ın bu CHP sevgisi nereden geliyor diye insanın sorası geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yatıp kalkıp her kötülüğün altında CHP'nin imzası var derken onun sayesinde yıllardır Milletvekili seçilen Atalay'ın Ardahan'da Partililerini çok kızdıran CHP'li Faruk Demir'e gösterdiği bu ilgi ve alakasının perde arkasında neler var insanlar onu bilmiyor,Faruk Demir Milletvekili Atalay üzerinden tüm projelerine kaynak bulup halkın gözüne girme yolunda emin adımlarla ilerlerken ortaya çıkan bu tablonun AK Partilileri şaşkına çevirdiğini belirtmekte bir sakınca yok.Seçildiği günden itibaren AK Parti'ye gönül vermiş bürokratları Ardahan'dan temizleyen Atalay'ın solcu bürokratlarla kurduğu yakın ilişkinin temelinde nelerin yattığının sorgulanması gerekmektedir. AK Partiye Gönül vermiş insanların bir bir Partiden uzaklaştırıldığı bu süreçte geçmişi belli insanların liyakatine bakılmadan önemli yerlerde görev verilmesi insanların vicdanını yaralamaktadır.

 

Mesele AK Partili insanların şevkini kıran bu olayların önümüzdeki seçimde AK parti açısından büyük bir yenilgiyle sonuçlanması olacaktır. Artık şu konuda insanlar bir şeye inandılar bu Milletvekili ile yola çıkmak güvenilir bir şey değil çünkü bu adam yola beraber çıktığı ne kadar dava arkadaşı varsa yarı yolda bıraktı ve bunları yolda bulduklarıyla değiştirdi ve kimsede güven bırakmadı.

Bu gerçeklerin iyi bilinmesinde yarar var. Ardahan'da AK Parti için kendini paralayan insanların moral açısından ne halde olduklarını söylemeye artık gerek yok. Ardahan Milletvekili AK Partililerin değil CHP'lilerin Milletvekilliğini'de yapıyor söylemleri boşa değil ,gözüken bu manzara maalesef böyle.

 

  Ardahan'a hizmet gelsin gelmesine de ortada siyasi gerçekler dururken böyle milleti saf zannedip perde arkasında farklı hesaplar yapmaya çalışmak ve gelecek seçimde CHP'den aday olmayı düşünen akrabalarına yol açmak hesabı olmasın mı tüm bu yapılanların asıl amacı?  ZAFER TAHİROĞLU-GAZETECİ 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Ardahan, halkına, müjde;, AK, Parti, Orhan, Atalay’ı, kapının, önüne, koyacak!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
SİZCE ARDAHAN'DA KİM BELEDİYE BAŞKANI OLMALI?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
95
91
1
5
30
36
2
Fenerbahçe
84
90
4
6
26
36
3
Samsunspor
64
55
10
7
19
36
4
Beşiktaş
62
59
8
11
17
36
5
Başakşehir
54
60
14
6
16
36
6
Eyüpspor
53
52
13
8
15
36
7
Trabzonspor
51
58
11
12
13
36
8
Göztepe
50
59
12
11
13
36
9
Rizespor
49
52
17
4
15
36
10
Kasımpaşa
47
62
11
14
11
36
11
Konyaspor
46
45
16
7
13
36
12
Kayserispor
45
45
13
12
11
36
13
Gaziantep FK
45
45
15
9
12
36
14
Alanyaspor
45
43
15
9
12
36
15
Antalyaspor
44
37
16
8
12
36
16
Bodrum FK
37
26
17
10
9
36
17
Sivasspor
35
44
19
8
9
36
18
Hatayspor
26
47
22
8
6
36
19
A.Demirspor
2
34
28
5
3
36
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı