Haber Detayı
04 Mart 2022 - Cuma 14:16 Bu haber 2405 kez okundu
 
70 bin seçmenin bulunduğu Ardahan'da, AK Parti'nin üye sayısı şaşırttı!!
70 bin seçmenin bulunduğu Ardahan'da, AK Parti'ye üye olanların sayısının 14 bin olduğu öğrenildi. Seçmenin yüzde 20'sine denk gelen bu rakam büyük bir başarı olarak değerlendirildi. Üye sayısı bazında seçmenin büyük bir kısmını yanına alan AK Parti'de, Milletvekilliği seçimi cepte olarak görülürken, başarının mimarı olarak genç yaşında siyaset yükünün üstesinden gelen İl Başkanı Kaan Koç görülüyor.
Siyaset Haberi


Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, göreve geldiği son bir yıllık süre içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında yerel basına bilgi verdi. AK Parti Ardahan İl teşkilatında sohbet havasında gazetecilerin sorularına içtenlikle cevaplayan Başkan Koç, Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin yeni göreve gelen Ardahan  İl Başkanı ve teşkilatı ile uyumlu çalışacaklarını söyledi.

Başkan Koç: “Hem Hülya başkan döneminde hem de şimdi Turgay başkan döneminde Cumhur ittifakına yakışır şekilde uyum içerisinde çalışmalar yapmaktayız. 2023 seçimlerine birlik ve beraberlik içinde hazırlanıyoruz” dedi.

Ardahan’da üye çalışmasını son bir yılda %12 üye artışı gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Koç: “Ardahan bu artışla birlikte Türkiye 3’cüsü olduğunu söyledi. 70 bin seçmeni olan Ardahan’da  üye sayısını 14 bine çıkararak %20 gibi rekor sayılabilecek oran yakaladıklarını açıklayan Koç, “Ardahan seçmeninin %20’si AK Parti üye olmuş durumdadır” ifadesini kullandı:

Köprülü başta olmak üzere Göle, Posof ve Çıldır Belediye Başkanlarının performansını çok beğendiğini ve başarılı projeler gerçekleştirdiğini aktaran başkan Kaan Koç, sözlerini söyle sürdürdü:

“İlçe belediyelerimiz Ak Belediyecilik anlayışına yakışır şekilde çalışmaktadırlar. Göle, Çıldır ve Posof ilçe belediyelerimiz ve Köprülü Belde Belediyemiz nüfus azlığı nedeniyle İller Bankası gelirlerinin az olmasına rağmen çok önemli yatırımları başarıyla yapmaktadırlar. Vatandaşlarımızın taleplerini en hızlı şekilde çözmektedirler. Başarılarıyla partimizi en iyi şekilde temsil eden dört belediye başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.

ARDAHAN’A ANJİYO ÜNİTESİ GELİYOR

Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay ile birlikte Sağlık Bakanlığıyla sürekli görüşme halindeyiz gerekli raporları sunduk. Şehrimizin beklentisi olan bu ihtiyacı gerçekleştirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede anjiyo ünitesini şehrimizin hizmetine sunacağız.

TÜNEL İNŞAATLARI SÜRÜYOR

Aşıkşenlik tünelinde ışığı görmemize 10 metre mesafe kaldı. Çok kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılacaktır. Ilgar tünelinde ise çalışmalar devam etmektedir. Bu yaz sezonunda çalışmalar hızlandırılacaktır. Yatırım programında olan Sahara tüneli için ödenek sorunu en kısa sürede çözülecektir.

2023 SEÇİMLERİNE TAM KADRO HAZIRIZ

Milletvekilimiz, İlçe başkanlarımız, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımız, Mahalle ve köy temsilcilerimiz sandık başkanlarımız ile tam bir koordinasyon içerisinde çalışmaktayız ve öncelikli hedefimiz olan 2023 seçimlerine hazırlanmaktayız. Ardahan il Başkanlığı olarak şu anda 356 sandık yönetim kurularımızı, 266 mahalle ve köy temsilcisi ve yönetim kurularını hazırlamış bulunmaktayız. İl ve ilçe yönetim kurularımız, Kadın ve Gençlik kollarımız ve yönetim kurullarımız hazırdır. Bu kişilerden oluşan toplamda bin kişiyi geçen şu anda aktif olarak hazır ve görevini bilen bir kadroyla 2023 seçimleri öncesi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ardahan teşkilatları olarak Bu seçimde başarıyla ayrılacağımıza ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak göreceğimize olan inancımız tamdır.

ÇILDIR’DA TURİZM’E YÖNELİK YATIRIMLAR

Valiliğimizin ve Çıldır belediyemizin koordinasyonunda gerçekleşen festivalimizde de gördük ki Çıldır gölümüz büyük bir turizm kapasitesine sahip. Bu noktada özel teşebbüslerin yatırım yapmaları için gerekli tüm destekleri vermeye hazırız. Belediyemizin de gölün turizmine katkı sunacak çok güzel bir tesis ve millet bahçesi alanı proje çalışması devam etmektedir. Tüm tur organizasyonlarını ve yatırımcıları Çıldır Gölü’ne davet ediyoruz

ÖĞRETMEN AÇIĞIMIZ YOKTUR

İlimizde bulunan 150 kişilik öğretmen açığımız geçen atanan 200 öğretmen kadrosu ile kapatılmıştır. Şu anda derslik sayımız ve derslik başına düşen öğrenci sayımız konusunda Türkiye ortalamasına göre çok iyi bir durumdayız. İlimizde ve ilçelerimizde devam etmekte olan okul yatırımlarımız bulunmaktadır.

2. ETAP TOKİ ÇALIŞMALARI

İkinci etap TOKİ için Yenimahalle’de bulunan arazinin İmar ile ilgili konuları devam etmektedir. TOKİ bu alana yapılacaktır. İmar durumunun belediyece onaylanmasından sonra TOKİ başkanlığımızca çok güzel bir projeyle Yenimahalle’ye 2. etap TOKİ’ler in yapımını başlatacağız

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR SORUNU

Bu ay içerisinde ilimize dört doktor daha atama yapıldı. Milletvekilimiz sürekli olarak bakanlıktan gerekli talepleri istiyor. Ağır geçen Pandemi koşullarında sağlık personelimiz ve doktorlarımız özverili çalışmalar yapmaktadır. Eksik olan doktor atamalarında inşallah kısa sürede yapılacaktır.

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

Kura nehri kenarında ki askeri alanda şu anda binaların restorasyonu devam etmektedir. Akabinde millet bahçesi çalışmaları da başlayarak bitirilecek ve şehrimize çok güzel bir alan kazandırmış olacağız. Şehir merkezindeki Hasan Sabri Paşa kışlasının da Millet Bahçesi olarak ilimize kazandırılması için Milli Savunma Bakanlığımız ile Çevre ve Şehircilik bakanlığımız ile görüşmelerimiz çok olumlu yönde devam etmektedir.

YEREL BASINA BÜYÜK DEĞER VERİYORUZ

Yerel basınımızın tarafsızlığına ve doğru haberciliğine güvenimiz tamdır. Milletimizin haber kaynağı olan sizlere güveniyoruz. Hükümetimizin yeni açıkladığı ilan fiyatlarına yapılan %71’lik zammın siz değerli basın mensuplarımıza hayırlı olsun.

ARDAHAN BELEDİYESİNİN KEPENK KAPATMA KARARINA KATILMIYORUM

Tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilerek Ardahan Belediyesinin kepenk kapatma kararına katılmıyorum.Çok talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Bu devletin bir kurumu araçlarını kontak kapatarak garajları kepenk indirerek yönetilemez. Ülkemizin hiç bir yerinde Hiçbir siyasi parti de ilçe ya da belde Belediyeleri’nde dahi bu açıklama yapılmamıştır. Ardahan halkı en iyi hizmete layıktır. Bu milleti hizmetten mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yoktur. 2024 seçimlerinde emaneti geri aldığımızda Ardahan tekrar Ak Belediyecilik ile kalkınacak ve en iyi hizmetlere kavuşacaktır.

İDARECİLER, HALKIN ARASINDA OLMALI

Ardahan Üniversitesinin şehre olan katkısı, çalışmaları ve Rektörün adının vatandaşlarla mahkemelerde anılması ile birlikte vatandaşın ve esnafın Üniversite hakkındaki serzenişleri bizi de derinden üzüyor.

Cumhurbaşkanımızın 81 ilde de üniversite olmalı ve şehirlerimiz kalkınmalı sözü üzerine çok ciddi bir yatırımla Ardahan Üniversitemiz kurulmuştur. Hükümetimizce bu üniversiteye istedikleri tüm binalar yapılmış sosyal inşaatlar yapılmış, tesisler yapılmış, istedikleri tüm akademik kadrolar verilmiş, idari kadrolar verilmiş, işçi kadroları verilmiş ve Türkiye’nin en güzel kampüslerinden birisi Ardahan’a kazandırılmıştır. Üniversiteden ise genel ve yerel olmak üzere beklentiler oluşmuştur. Genel konulara baktığımızda üniversite makale sayıları, tezler ve akademik çalışmalarla her yıl bu anlamda ileri sıralara doğru gitmektedir. Bu konuda başarılı olunmuştur.

REKTÖR MEHMET BİBER'E UYARI!

Ancak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yereli kalkındırma misyonunu da yüklediği bu kurum ile şehrimiz arasında köprü vazifesi görmesi gereken kişiler ne yazık ki bunu yeterli ölçüde gerçekleştirememiştir. Üniversite sadece bir kampüsten ibaret değildir. Şehrin sembolüdür, Ardahan’ın gözbebeğidir. Cumhurbaşkanımızın her türlü yatırımı yapıp desteği verdiği ve misyon yüklediği, şehrimizin beklentileri olan bu kurumun içine kapanması, şehirden kopuk olması, yerel unsurlarımızın (idareci, personel, esnaf vb.) hiçbirini desteklememesi üzücü bir durumdur. Her isteğini gerçekleştirdiğimiz bir kurumdan şehrimizi desteklemesini beklemek en doğal hakkımızdır. Bilinmelidir ki bu konunun takipçisiyiz. Gerekli tedbirleri de alacağız.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 70, bin, seçmenin, bulunduğu, Ardahan'da,, AK, Parti'nin, üye, sayısı, şaşırttı!!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
SİZCE ARDAHAN'DA KİM BELEDİYE BAŞKANI OLMALI?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı